Vriendschappelijke Eerlijkheid, Goede Kwaliteit, Constante Vooruitgang!

Thuis

Wuxi ChengYetong Metallic Material Co.,Ltd.

Ik ben online Chatten Nu
Hallo Mirakel, Het is mijn geluk om met u samen te werken! Dank voor uw oplossingen op dakwerkbladen, hebben wij alle kwesties opgelost!

—— Hilton Ng

Hallo Chris, Uw geduldige verklaring en warmhartige hulp maken ons succes in een korte tijd krijgen! U bent onze geloofwaardige vriend!

—— Chike Pathak

Beste Christopher, Uw bedrijf is geloofwaardige, goede kwaliteit en de eerlijke dienst is diep geïmponeerd in mijn hart!

—— Sohrab Mulya

Wuxi ChengYetong Metallic Material Co.,Ltd.

1 2 3 4 5
Wuxi ChengYetong Metallic Material Co.,Ltd. Wuxi ChengYetong Metallic Material Co.,Ltd. Wuxi ChengYetong Metallic Material Co.,Ltd. Wuxi ChengYetong Metallic Material Co.,Ltd. Wuxi ChengYetong Metallic Material Co.,Ltd.
Het bezoek van de klant Kleur-met een laag bedekkende productielijn paint-coating ruimte besnoeiing-aan-lengte Magazijn
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : ChengYetong
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 35000000-45000000
Opgericht Jaar : 2017
Export pct : 50% - 60%

      Werd Materieel Co. van Wuxichengyetong Matellic, Ltd opgericht in 2017, is de totale investering van ons bedrijf CNY80,000,000.00, is ons bedrijf een professionele onderneming die met onderzoek en ontwikkeling, vervaardiging en vendition op metaal materiële producten bezig geweest is!

      Ons bedrijf gevestigd=wordt= in Wuxi-Stad, Jiangsu-Provincie, die een ontwikkelde stad op de industrie en economiegebied is, en bezat vele ingeboren voordelen zoals voordelige geografische positie, geschikt vervoer, volledige industriële ondersteunende faciliteiten enz. Al deze voordelen verhogen enorm de snelheid van mededeling voor informatie, technologieinnovatie en productlevering.

      Ons bedrijf hangt van grondstoffen zoals gegalvaniseerde staalplaten, aluminiumbladen, kleur met een laag bedekte af staalplaten en kleur met een laag bedekte aluminiumbladen om onze die productielijnen van producten op te bouwen op geavanceerde beheersideeën worden gebaseerd en technologie in de relevante industrie, en vervaardigt rendabelere producten die aan de eis van klanten voldoen. De metaalproducten van ons bedrijf omvatten oppervlakte kleur-met een laag bedekte staalplaat, oppervlakte kleur-met een laag bedekt aluminiumblad, samengesteld blad van aluminium en plastic, samengesteld blad van staal en plastic, metaalkader en gordijngevel.

      Ons bedrijf duurt in het bereiken van eigen maatschappelijke waarde voort aangezien zijn verantwoordelijkheid, in wetenschappelijk beheer voortduurt om dagelijkse verrichting te waarborgen, en duurt in constante technologieinnovatie om voort drijfmacht aan de aanhoudende ontwikkeling van de onderneming te leveren.

      Ons bedrijf houdt strikt zijn reputatie en verblijft door alle contracten, streven wij samenwerking op lange termijn met onze die cliënten na op onze sprit van onderneming van „Vriendschappelijke Eerlijkheid, Goede Kwaliteit, Constante Vooruitgang“ wordt gebaseerd.

Contactgegevens
Wuxi ChengYetong Metallic Material Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr. Christopher Cao

Tel.: +8615506258926

Fax: 86-510-86636393

Direct Stuur uw aanvraag naar ons